Waar heb ik recht op?

Verder met mijn studie

Hoe zal mijn werkgever reageren?

Kosten??

Kosten??

Mijn gezin kan niet zonder mij

Wat nu?

Meer informatie?

stuur ons een bericht
of bel ons:

Rechtswinkel Ossrechtswinkel

Met juridische vragen van allerlei aard, kun je in Oss gratis terecht voor hulp bij de Rechtswinkel Oss, gevestigd aan de Oude Molenstraat 17 in Oss (Zuidergebouw) en De Berchplaets, Sportlaan 3 in Berghem. Voor specifieke hulp aan letselschade­slachtoffers doet de Rechtswinkel een beroep op Maassen & Partners.

Meldpunt-LetselschadeMPLSÔÇóRGB_white_150

Maassen & Partners verleent eveneens bijstand aan letselschade­slachtoffers die zich voor hulp hebben gewend tot het Meldpunt Letselschade aan de Raadhuislaan 4 te Oss. We willen onze cliënten optimaal in de letselschade­regeling bij te kunnen staan. Ook wanneer onverhoopt de rechter geraadpleegd moet worden. Daarom zijn in het Letselschade Meldpunt eveneens twee gerenommeerde advocaten­kantoren vertegenwoordigd; LMR advocaten en Van Erp Advocaten. Beide gevestigd in Oss maar landelijk opererend.

Door deze unieke samenwerking kan op alle terreinen en in alle fasen en op kostentechnisch verantwoorde wijze de volledige bijstand aan u als rechthebbende worden geleverd.

 

YourClaimlogo

Een informatiepunt voor de internetter. Daartoe is YourClaim optimaal ingericht. Kijk wat er op de blog staat geschreven en beoordeel of je claim een kans maakt. De dienstverlening aan letselschadeslachtoffers blijft in vertrouwde en deskundige handen. YourClaim is namelijk een dienstverlening van Maassen & Partners Letselschade­adviseurs.

 

Keurmerk Letselschade Expertise

Aan Maassen & Partners is het Keurmerk Letselschade Expertise toegekend. Dit betekent dat wij bij het uitvoeren van onze werkzaamheden (het behartigen van uw belangen), voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die door de Stichting Keurmerk Letselschade worden gesteld. Wij houden ons dan ook aan het gestelde in het Keurmerk Reglement Expertise.

Meer informatie hieromtrent is te vinden op de website van deze Stichting: www.stichtingkeurmerkletselschade.nl.

André Buuts

Al ruim 15 jaren kom ik op voor de belangen van letselschadeslachtoffers. Je kunt als benadeelde in je eentje niet op tegen de kennis die een aansprakelijke verzekeraar inzet. Zij beschikken over dure juristen / advocaten en medische specialisten om jouw claim zeer kritisch te beoordelen.
Om een faire schadevergoeding te krijgen, heb je namelijk bijstand nodig van iemand die zich op dezelfde manier heeft ‘bewapend’. Als Register Expert Personenschade beschik ik over de juiste juridische kennis  en ervaring. Bovendien werkt mijn kantoor samen met gespecialiseerde medisch adviseurs die alleen voor belangenbehartigers werken.

Zéér ingrijpend

Dat zijn de gevolgen van een ongeval. Zeker als daarbij letsel ontstaat. In één keer bent u aangewezen op hulp van anderen. Werken gaat moeizaam of helemaal niet meer.

U lijdt letselschade en wilt dat deze deskundig wordt verhaald op de aansprakelijke partij.

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het Keurmerk Letselschade garandeert onze deskundigheid én ervaring.

Anouk de Vries

Na afronding van mijn Hbo-opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening volg ik een studie aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Naast mijn studie zet ik mij in voor de belangen van benadeelden. Bijvoorbeeld als vrijwilligster bij de Rechtswinkel. In de letselschadepraktijk is het van groot belang dat partijen met elkaar in gesprek blijven om zodoende een goede schaderegeling tot stand te brengen. Mijn specialisatie Mediation vormt daarvoor een goede grondslag.

’no-cure-no-pay’

Sommige belangenbehartigers bieden aan slachtoffers een zogenaame ’no-cure-no-pay’regeling aan. Dit is beslist niet nodig.

De redelijke behandelkosten kunnen rechtstreeks verhaald worden op de aansprakelijke verzekeraar. Door een no-cure-no-pay regeling af te spreken, wordt dubbel verdiend; enerzijds door een gedeelte van uw schadebedrag in te houden, anderzijds door te declareren bij de tegenpartij. Niet doen dus!

Marie-Louise van Loon

Al tijdens mijn rechtenstudie én mijn opleiding tot Register Expert Personenschade, heb ik gemerkt dat ontwikkelingen in de letselschade razendsnel gaan. Schadeclaims die korte tijd geleden nog met succes konden worden afgewezen, zijn door rechters inmiddels toegekend.
Het bijhouden van deze ontwikkelingen in de jurisprudentie is essentieel om belangen van slachtoffers goed te kunnen behartigen.

Klachten?

Bij een vraag, een klacht of een dreigend conflict kan elke partij, dus zowel slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars, in een letselschadedossier contact opnemen met het Bemiddelingsloket van De Letselschade Raad.

De jurist van het Bemiddelingsloket analyseert de zaken, hoort alle partijen aan en geeft advies over een passende conflictoplossing.

Let wel; het Bemiddelingsloket gaat daarbij niet in op de inhoud van de zaak.

Jan-Pieter Dijkman

In mijn jaren als schadecorrespondent bij een groot assurantiekantoor vond ik het al belangrijk om schadeclaims eerlijk beoordeeld te krijgen. Als je recht hebt op een schadevergoeding, moet de aansprakelijke partij niet moeilijk doen. Helaas gebeurt dat vaak wel. Het geeft mij dan veel voldoening als een cliënt met mijn hulp alsnog volledig schadeloos is gesteld.

Het Wielsem 10 | 5231 BW | ’s-Hertogenbosch | 073 – 640 10 90 | info@maassen-partners.nl